Restaurant chania

De 10 bedste restauranter i Chania – Tripadvisor

Restauranter i Chania‎ · 1. To Antikristo. (890). Åben nu · 2. Colombo Kitchen & Bar. (1.368). Lukket nu · 3. Oinoa Wine Restaurant. (954). Lukket i dag · 4. Talos …

Bedste restauranter i Chania, Grækenland: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Chania, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

De 10 bedste restauranter med udsigt i Chania – Tripadvisor

Restauranter med udsigt i Chania‎ · 1. Corinna Star Restaurant. (1.263). Lukket nu · 2. Theodosi restaurant. (1.721). Åbner om 23 min. · 3. Lithos Restaurant Cafe.

Bedste restauranter med udsigt i Chania: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Chania, Grækenland, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Miniguide til restauranter i Chania, Kreta | Guide

Miniguide til restauranter i Chania, Kreta | Guide | Food Salute

Kritamon er en moderne græsk restaurant i Chania, med et fornuftigt prisniveau. Der er både moderne og nyfortolkninger af græsk mad. Stort vinudvalg.

Chania er Kretas næststørste by og et af de mest populære rejsemål på øen. Og med god grund. Chania er en virkelig charmerende by centreret omkring den smukke venetianske havn og med masser af små, snoede gader gennem byen. Chania har egentlig lidt af det hele. Butikkerne strækker sig fra de stor

Kreta – rejsetips og restauranter – Chania – Madbanditten

Kreta – Chania – rejsetips og restauranter

Adresse: Katechaki 12, Chania – Kreta (kort). På restaurant Kariatis laver de al den skønne, italienske mad fra bunden. Det tager lidt længere tid, …

Find de bedste restauranter i Chania og få gode tips til, hvad I skal se og lave, imens I er der. Masser af billeder og inspiration her:

Kritamon | Moderne græsk restaurant Chania – Kreta Mad

Kritamon | Moderne græsk restaurant Chania | Kreta Mad

Restauranten har mange tilbagevendende gæster – såvel turister som lokale. Spis godt i Chania. I Chanias smukke havn finder du restauranterne Zepos og Litos.

Kritamon er en moderne græsk restaurant i Chania, med et fornuftigt prisniveau. Der er både moderne og nyfortolkninger af græsk mad. Stort vinudvalg.

Foretrukne restauranter i Chania

Foretrukne restauranter i Chania | inspiration til vandreture på Kreta

Efter en dag med vandreture eller anden vandring er det tid at gå på restaurant eller taverna. I Chania er der mange at vælge i mellem, men mine klare favoritter er Moutoupaki Taverna og Tavern Strata

Best 34 Restaurants in Chania, Greece | Greeka

Discover the best Restaurants in Chania Greece and some of the favorite Restaurants by Greeka team. All Restaurants have photos and information.

17 gode restauranter på Kreta | Spies Rejser

Grækenlands største ø Kreta har meget at byde på hvad angår historie, natur og kultur. Men også Kretas mad er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Gode restauranter på Kreta – vores bedste tips. – Apollo Rejser

Gode restauranter på Kreta – vores bedste tips.

Vi guider dig gennem nogle af de bedste restauranter på Kreta. Nyd en hyggelig middag på en lokal taverne. Book din rejse på apollorejser.dk

Where to Eat in Chania: Guide to Chania Best Restaurants

Where to Eat in Chania: Guide to Chania Best Restaurants – The Tiny Book

Check this guide written by a local to find the best restaurants where to eat in Chania, Crete during your vacation on the Greek island.

Keywords: restaurant chania, bedste restaurant chania