Porto santo kort

Ønsker du et kort over øen Porto Santo? – Primo Tours

Porto Santo: Ønsker du et kort over øen Porto Santo? | Primo Tours

Kort over vores hoteller, lejligheder og ferieboliger i Porto Santo.

På kortet over Porto Santo kan du bl.a. se placeringerne af de forskellige hoteller, udkigspunkter og meget andet. Se mere her!

Porto Santo – Kort – DTF travel

Porto Santo – Kort

Porto Santo er en 42 km² stor og 9 km lang og 6 km bred portugisisk ø som ligger ca. 42 km nordøst for Madeira i Nordatlanten. Administrativt er den en del …

Kort over vores hoteller, lejligheder og ferieboliger i Porto Santo

Porto Santo – Wikipedia, den frie encyklopædi

Ca. 900 km sydvest for Lissabon og ca 43 km nordøst for den kendte ferieø Madeira, ligger den noget mindre, portugisiske ø Porto Santo, hvis navn betyder …

10 steder du skal opleve på Porto Santo

Anne-Vibeke Rejser

Porto Santo hører til Portugal og er en af de smukke portugisiske øer, som er en del af … i flyet føles de knap 4 timer og 30 minutters flyvetid kort.

Ca. 900 km sydvest for Lissabon og ca 43 km nordøst for den kendte ferieø Madeira, ligger den noget mindre, portugisiske ø Porto Santo, hvis navn betyder Den Hellige Havn. Selvom Porto Santo er væsentligt mindre og noget mindre frodig end sin naboø, har Porto Santo dog masser at byde på.

Strandøen Porto Santo | FDM travel

Få svar på øvrige spørgsmål omkring din ferie, både før ferien, under ferien og efter ferien. FolkeFerie.dk’s Servicekontor på Porto Santo. C/o Hotel Vila …

Rejser til Porto Santo | En eventyrlig ø med plads til hele familien

Porto Santo ligger i kort afstand fra den portugisiske atlanterhavsø Madeira. Porto Santo er en lille fredelig ø med kun 5.500 indbyggere på sine 42 kvkm.

Porto Santo hører til Portugal og er en af de smukke portugisiske øer, som er en del af øgruppen Madeira. Bestil din ferie hos FolkeFerie.dk i dag.

Værd at vide om Porto Santo – læs mere her | FolkeFerie.dk

Porto Santo er en af Europas smukkeste øer. Den ligger 50 kilometer nord for Madeira og er den mindste af de to beboede øer i Madeira-øgruppen.

Værd at vide – Få mere at vide om vejret, valuta, restaurant og meget mere på Porto Santo – Læs mere her

Porto Santo i billeder – Ferierejsen

Porto Santo i billeder

Rejseguide om Porto Santo – Portugal-live

Rejseguide om Porto Santo

Porto Santo er en af Europas smukkeste øer. Den ligger 50 kilometer nord for Madeira og er den mindste af de to beboede øer i Madeira-øgruppen.

Keywords: porto santo kort